Mr lsp

DOBRÝ DEN.MOHU MOC POPROSIT JAK BUDE POKRAČOVAT LÉČBA?VŘELE DĚKUJI ZE SRDCE.D Mam se něčeho bát?na cvičení jsem liná,akupunktury a injekcí se bojím,ale budu se snažit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle MRI výraznější degenerativní změny - základem je vždy konzervativní terapie (cvičení, rehabilitace, infuze, vč. alternativní terapie akupunktura apod.), pokud vše selhává a pacient má velké obtíže, tak lze rozvážit (dle klinických příznaků) určitý typ chirurgické terapie. Typ, způsob léčby závisí na doporučení vašeho lékaře a na tom, jestli ji akceptujete.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Strava při chřipce I – co pít při chřipce
Články: Strava při chřipce I – co pít při chřipce
Chřipka klade na organismus...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: