Muže dostinex zpusobovat depresi

Dobrý den pane doktore, užívám již 2. rokem Dostinex (během těhotenství vysazen) kvuli adenomu hypofýzy. Během užívání Dostinexu (1,5 tablety týdně) mám pocit, že trpím depresemi a huře snážím stres. Je možné, že takto na lék reaguji a případně dá se s tím něco dělat? Děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zuzko! Dostinex může způsobovat deprese a může Vám působit potíže. Vše proberte s endokrinologem, který zváží další možnosti léčby.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: