Dostinex

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat zda zvýšený prolaktin - pouze mírně zvýšený - 782 IU/L může způsobovat neplodnost - i když ovulaci a folikuly každý cyklus mám v pořádku. Dostala jsem dostinex na snížení prolaktinu. Inseminace se nepodařily už 4. Všechna vyšetření mám v pořádku.Děkuji za odpověd.V.

Odpověď odborníka:

Hyperprolaktinemie může komplikovat otěhotnění,ale Dostinex by měl upravit hladinu prolaktinu k normě. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: