Můžu být těhotná??

Dobrý den,chci se zeptat jestli můžu být těhotná i přes to že už víc jak rok beru antikoncepci.Před týdnem jsem měla s přítelem pohlavní styk a po pár dnech na to mi je po ránu vždy trochu špatně bolí mě břicho či podbřišek,mám odpor k jídlu nebo naopak chutě a taky mi vadí i různé vůně může tedy jít o těhotenství??? Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Když jste neudělala chybu v užívání je gravidita nepravděpodobná, pro jistotu si udělejte gravitest který je poměrně spolehlivý. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: