Mykóza po kyretáži

Dobrý den, před 14 dny jsem podstoupila kyretáž kvůli zamlklému těh. v 9. týdnu. Nyní se objevila mykóza. Je vhodné v období šestinedělí zavádět vaginální tablety? Popřípadě, jak léčit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V lékárně je řada volně dostupných antibiotik, poradí vám nejvhodnější a zavádění po výkonu je možné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: