Nádor v mozku

Dobrý den. Už jsem vám psal ohledně mému problému týkajícího se nezhoubného nádoru na mozku který způsobuje mě gynekomastii,beru na to ty prášky Dostinex, chtěl bych se zeptat zda vadí-či nevadí na tyto prášky užívání doplnku k mému posílovaní: všechny výrobky jsou na přírodní bázy např: protein,sacharidy,kloubní výživa a různé přípravky které obsahuji Obsah v 1 kapsuli Tribulus terrestris - prášek 130 mg** Ženšen pravý - výtěžek 60 mg** L-arginin HCl 60 mg** Kořen maca (Lepidum meyenii) – výtěžek 60 mg** Serenoa plazivá (Serenoa repens) – výtěžek 21,25 mg** Přestup (Smilax aspera) - prášek 12,5 mg** Semínko dýně (Cucurbita pepo) – prášek 10 mg** Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) – výtěžek 9,375 mg** Kořen lékořice (Glycyrrhiza glabra) – výtěžek 2,5 mg** , a další moje otázka zní: jestli po zmizení nádoru budu moct plně fungovat a věnovat se na 100% boxu a fitness, jestli třeba nehrozí nějaké vracení nádoru nebo že člověk musí mít nějakou pauzu, předem děkuji za vaší odpověd, velmi si vážím vaších odpovědí ,hodně mi to pomohlo. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle mého názoru by takovéto přírodní přípravky poškodit neměly. Co se týče Vašeho dalšího fungování po zmizení nádor - pokud bude léčebný výstup opravdu 100%, i Vaše fungování může být bez omezení. Pokud nebudete vystaven vlivům, které by mohly stimulovat nadměrnou tvorbu prolaktinu, riziko recidivy nádoru je nízké. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: