Nadpupecni kyla

Takze po mesici a pul po operaci drobne nadpupecni kyly beh a chuze napr.30min nebude skodit?Dekuji

Odpověď odborníka:

Záleží na velikosti kýly a zvolení způsobu, techniky, operačního uzávěru. Po 6 ti týdnech je možno začít s pohybovými aktivitami, plně se zátěží až po době nejméně 3 měsíců po operaci. Jinak samozřejmě po vyšetření podlrobně sdělí váš operatér.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: