Nafouklé břicho

Ještě bych chtěla dodat, že jsem v posledních dvou měsících přibrala i přes cvičení cca 2 kila, nevím však jestli je to svalová hmota. Možná by to mohlo býti přičinou?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, odpovím i na dotaz, na který toto doplnění navazuje. Máte-li jakékoliv potíže s trávením, může s nimi nafouknutí samozřejmě souviset a bude dobře to probrat při plánovaném vyšetření gastroenterologem. Lékař by se Vás na to stejně vyptával, obecně je při vyšetření vhodné uvést jakékoliv změny zdravotního stavu, i ty, o kterých si myslíte, že s daným problémem nesouvisí. K příčině stavu Vám takto přes poradnu nic bližšího neřeknu, je jich mnoho, gastroenterolog Vám po vyšetření a krevních testech poradí lépe. Přeji Vám, ať za potížemi nestojí nic vážného!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: