Náhlá nevolnost v těhotenství

Dobrý den, je mi 30 let, jsem poprvé těhotná - 33. týden. Až doposud vše bez problémů, ale před 5 dny mě začala pobolívat hlava, objevilo se mírné trnutí šíje a zátylku, občas se mi zatočí hlava (zvlášť při změně polohy ze sedu do lehu), cítím se nejistá v prostoru. Vyšetření na gynekologii i na interně je v pořádku. Zkusila jsem jít včera na procházku, ale dělalo se mi mdlo. Nevím, jestli tyto stavy souvisí s těhotenstvím, nebo se může například jednat o skříplý nerv někde na krční páteři. Myslíte, že je vhodné například vyšetření na neurologii? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hodně odpočívejte, zkuste nějaký druh relaxace, zkuste se objednat třeba na nějakou šetrnou masáž krku, při změně nebo zitenzivnění potíží se ale poraďte s gynekologem, který vám jistě rád doporučí vyšetření na dalším pracovišti /neurologie, rehabilitace/, bude li to nutné. Já vás ani nevidím, ani nemohu vyšetřit, nevím nic bližšího, takto nemohu zodpovědně poradit. Bohužel, musíte komunikovat se svým oš. lékařem - přes internet vám víc nemohu pomoci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: