Náhlá piha u batolete

Dobrý den, mému 20 měsíčnímu synovi se před 2 měsíci náhle objevila piha na rameni, malá asi 2mm, pravidelná, ale vystouplá a s tmavšími cestičkami, bez chlupů. Kožní lékař nás vyzval na její kontrolu za měsíc a zdálo se mu, že se sice nezvětšuje, ale ztmavla, a doporučil odstranit. V celkové narkóze vzhledem k věku dítěte. Bojím se takhle malé dítě nechat celkově uspat. Nedá se piha vyšetřit jiným způsobem - odběry, apod., případně jinak alternativně léčit. Je to modrooký blonďák, nikdy se na slunci nespálil, u mě ani manžela, ani v našich rodinách není rakovina kůže. Děkuji za odpověď. Olga Ch.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na některých pracovištích je k dispozici přístroj, který může pihu speciálně prosvítit, ale je otázka, zda by to šlo i v tomto případě. Zkuste se zeptat u jiného kožního lékaře nebo na kožním oddělení okresní nebo krajské nemocnice.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Xorimax Chtela bych se zeptat. Dostala jsem antibiotika Xorimax 500mg, muzou se...
  • Nitrodelozni telisko Chtela bych se zeptat, pred 14 dni jsem si nechala dat...
  • Bolesti zad Pane doktore, chtěla bych Vás požádat o radu. Poslední 2 roky mě...
  • Závratě Prosím o radu před týdnem jsem byla odvezena do nemocnice měla jsem...
  • Zánět ledvin Dobre odpoledne, chtela jsem se zeptat zda se z moci da poznat...
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x