Nahnilé ovoce

Dobrý den, prosím o radu. Jsem v 10tt (mé těhotenství je označováno jako rizikové). Dnes jsem snědla nahnilou mandarinku, všimla jsem si toho podle chuti až u posledních tří měsíčků, kde byli i takové ty bílé tečky. Je důvod k obavám, mohu očekávat nějaké problémy? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemyslím že by jste se měla zbytečně zneklidňovat gravidita by neměla být ohrožena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: