Náhrada zubů u dítěte

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli existuje nějaká náhrada předních zubů pro děti. Mé dceři byli ve třech letech vytrhnuty oba přední zuby, teď jí je deset a má druhé, ale ve špatném stavu, připadá mi, že se jí drolí. Naše paní doktorka nám řekla, že se to může řešit až jí bude osmnáct, ale přeci nemůže do té doby chodit bez zubů. Jde to nějak zachránit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předčasná ztráta stálých předních zubů je problém, protože čelist stále roste a s definitivním můstkem nebo implantáty je třeba počkat do 18 let. Nejlepším řešením je dlouhodobě provizorní, adhezivně tmelený, můstek. Pokud máte zájem kontaktujte prosím recepci a můžeme u nás dceru vyšetřit a navrhnout řešení. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
Naposledy čtené: