Narkóza a antidepresiva

Dobrý den, beru sertralin 25mg a zanedlouho podstoupím krátkodobou narkózu. Myslíte, že se nemusím obávat nějakých nežádoucích účinků? Kombinovat narkózu s AD? Děkuji za odpověď. Pěkný den přeji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Sertralin je poměrně bezpečné antidepresivum a většina léků které se používají během anestezie s ním nemají interakce. Jediný problém by eventuálně mohl nastat při kombinaci sertralinu s tramadolem ( analgetikum ). V každém případě musíte anesteziologovi oznámit, že se Setralinem léčíte.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: