Narkóza

Dobrý den jsem v invalidním důchodu na nervy a beru léky Rorendo a Hypnogen na spaní, léčila jsem se na gynekologii pro opakované krvácení a nakonec jsem musela postoupit kyretáž. Teď se mi velmi zhoršili psychické problémy - poruchy soustředěnosti, problémy s pamětí, problémy s komunikací. Někde jsem slyšela že braní Hypnotik a narkóza může být problém. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Předpokládám, že před výkonem jste podstoupila předoperační vyšetření, anestesiolog byl tedy seznámen s Vaší individuální situací. K objektivizaci změn by bylo zapotřebí pohovořit s lékařem, který Vás po stránce psychické a neurologické déle zná, případně zvážit vyšetření psychologické, existují i specializované poradny pro poruchy paměti.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x