Nechráněný sex před menstruací

Dobrý den, Chtěla bych Vás poprosit o radu, po sexu jsme včera zjistili, že partnerovi sklouzl před ejakulací kondom. Měla jsem těsně před menstruací. Dnes jsem ji dostala. (Hormonální antikoncepci neužívám). Teď nevím, zda si koupit Postinor nebo ne (je docela drahý (500,-)+ nevím zda si jeho použitím nenaruším cyklus a nepřihodím problémy ještě k větší škodě). Co byste mi doporučoval? Těhotná být nechci. Jak vysoké vidíte riziko otěhotnění? Kdy nejdřívě bych si měla případně udělat těhotenský test? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud to bylo těsně před menses není pravděpodobnost otěhotnění příliš velká, pro jistotu ale bych postinor doporučil, těhotenský je positivní 5-6 den po koncepci Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Mléko (ne)zahleňuje. Záleží na tom, čemu věříte
Články: Mléko (ne)zahleňuje. Záleží na tom, čemu věříte
Mléko zvyšuje zahlenění...
Krevní testy mohou předpovědět vznik revmatoidní artritidy
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Dieta při ulcerózní kolitidě musí být ušitá na míru
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: