Nechuť.

Dobrý den. Mam problém a nevím jak ho řešit. Přes 2 roky jsem bral 2x dene prosulpin 50mg a až teď poslední souboru sem začal mít obrovskou nechuť k sexu byl sem u svého psychiatra a ta me poslala na krev tam se prokázalo ze mam zvýšenou hladinu prolaktinu a řekla mi doktorka ze to budeme řešit až přijdu na kontrolu takže za 2 měsíce až. A problém je v tom ze mam uz 4 měsíce partnera a nechci ho ztratit kvuli tomu ze s nim spím max 1 za týden a to se musím ještě donutit. Chtěl bych aby se mi chutě vrátily zpět můžete mi nějak poradit co mam dělat jestli si koupit nějaké prášky nebo neco podobného. Předem moc dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Inu, zjednodušeně řečeno, kazišukem je prosulpin, a to právě pro svůj účinek na hladiny prolaktinu, ty zvyšuje. Prolaktin obecně sexuální apetenci snižuje. Zejména bych doporučil zvážit, zda není na místě dřívější konsultace u lékařky, na ní bych trval, a během ní zvážit, nač, tedy na kterou chorobu užíváte prosulpin (=sulpirid) - u většíny onemocnění, která jsou léčitelná touto dávkou, je alternativa, kupř. antidepresiva. Pokud tomu dobře rozumím, jste gay. Sex mezi Gayi je falocenrický, fakokratický, hodně záleží na penisu, skoro by se dalo mluvit o určitém fetišismu penisu. Jistě jsou mezi gayi sexuální kontakty častější než mezi heterosexuálních vztazích Libido, nebo chcete li sexuální apetence jsou věci záležející na hormonálních hladinách, m.j., a dokud se nevysadí prosulpin, bude Vaše apetence nízká. Domnívám se, že stojí-li ale Váš partner za to, měl by s Vámi držet a počkat, jak se Vaše situace vyvine, tedy nejspíš do vysazení prosulpin-u. Vztahy nedrží jen na sexu. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: