Necitlivost kuze

V těhotenství okolo 30tt jsem mela necitlivy misto na předni strane stehna,jakoby z zmrzlé,neprijemne na dotyk.Jsem 9 mesicu po porodu,problem stale pretrvava jen to misto je prozmenu citlive na dotyk,nekdy pri dotyku takova paliva bolest.Jedna se opravdu o mensi misto na prednim stehne.Mam strach aby to nebyla treba roztroušena skleroza .Myslíte ze to prejde nebo mám vyhledat odbornou pomoc.Dekuji A

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy, tohle rozhodně není roztroušená sklerosa. Podle popisu to vypadá na poškození drobné kožní větve nervu. Není to nic vážného, je to však nepříjemné. Pokud Vás to velmi obtěžuje a chcete se těchto potíží zbavit, doporučuji neurologické vyšetření. Přesněji určí o jaký nerv se jedná, event. zjistí důvod poškození, jestli to byl vliv těhotenství nebo jiná záležitost a hlavně předepíše účinné léky. Z volně prodejných můžete zatím zkusit vitamíny řady B. Nevím jestli ještě kojíte, proto další léky nedoporučuji, proberte vše až s neurologem..
Přeji pěkný den

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Necitlivost kůže | Od: Jana | 24.9.2015 20:43
Dobrý den, je mi 22 let v 18 se mi na stehně
objevilo místo, které necítím. Když mám husinu,
tak na tom místě nepostaví chloupky, doteky
necítím. Delší dobu jsem si toho nevšímala, ale po
nějaké době se mi podobně velký kus zjevil na
lopatce. Teď jsem nedávno zjistila to samé na obou
palcích. Vitamín B jím každý den... různé druhy B.
reagovat
re:Necitlivost kůže | Od: uLékaře.cz | 25.9.2015 09:58
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: