Nedostatek estrogenů?

Dobrý den, je možné mít při užívání HA (Belara cca 6 let) nedostatek estrogenů? ...Nebo to může nějakým způsobem ovlivnit krátkodobé užívání Oxazepamu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není to možné,protože estrogeny v dostatečné dávce jsou obsaženy v antikoncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: