Nedostavená menstruace

Dobrý den Pane Doktore, obracím se na Vás s dotazem, jestli mohu být i přes tyto všechny skutečnosti těhotná. Měla jsem pohlavní nechráněný styk asi týden před mou menstruací,kterou mám jinak skoro pravidelnou. Ze strachu z nechtěného otěhotnění jsem si vzala prášky PO, ale bohužel jsem si popletla množství a namísto 8 , jsem si vzala pouze 2x2. Nicméně, menstruaci jsem dostala v termínu, jak jsem měla. Bohužel od té doby další menstruace stále nepřichází a už je to desátý den, kdy jsem ji měla mít. Od pohlavního styku je to cca. 6 týdnů a po 5 týdnech od pohl. styku jsem si dělala těhotenský test (ale večer) a vyšel jednoznačně negativní. Ale stále čekáma do toho se před týdnem přidali bolesti v levém podbřišku a jsem celá taková nafouknutá. Chtěla bych se Vás zeptat, zda-li je možné, že jsem těhotná? I když test vyšel negativně. Nebo myslíte, že za bolest v podbřišku může blížící se menstruace, či například cysty? Nebo posunutí menstruace může být způsobeno i prášky PO a zpoždění vychází najevo až u další menstruace? Předem Vám velice děkuji za odpověď. S pozdravem, K.

Odpověď odborníka:

Nevím co myslíte pod pojmem prášky PO ale pokud přišla menses a test je negativní je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: