Nemoc

Pri uzivani klacid 500 kasel slineni,paleni na hrudi.chtel jsem se zeptat jestli je to normalni.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, důležité je z jakého důvodu vám byla antibiotika nasazena. Pokud se příznaky objevily až po nasazení léku a mohly by souviset s jeho nasazením, tak by jeho další užívání nebylo vhodné. Pálení na hrudníku může být i při respirační infekci, ale může být i projevem jiného onemocnění. Pokud se příznaky budou zhoršovat doporučovala bych navštívit lékaře.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: