Neplánované, nechtěné těhotenství

Dobrý den Mám na Vás dotaz ohledně nechtěného a neplánovaným otěhotnění. Neužívám a nikdy jsem neužívala žádanou antikoncepci určenou pro ženy.Poslední menstruaci jsem měla 21.12.2015 v travní 5 až 6 dní a ovulační dny mi pravděpodobně vychází na 3.1.2016 až 7.1.2016 den ovulace pravděpodobně vychází na 5,1,2016.S přítelem jsme se milovali a praskl nám kondom bylo to 9.1.2016 v ten den asi 12 hod. po milováni jsem užila tabletku po ellaOne 30mg 1 tableta. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění v mém případě? Dá se otěhotnění ještě zabránit dřív bude pozdě? Za odpověď ĎAKUJEM

Odpověď odborníka:

Po požití EllaOne je gravidita velmi nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: