Nepapání

Dobrý den,mám syna kterému bude za chvíli rok,boužel máme problémy s papáním už od narození,nechtěl vůbec papat,jeden doktor to sváděl na bolení bříška ,druhý na alergii na mléko a tak to pořád pokračovalo.Tedˇkdž už by měl papat normálně tak nedokáže polikat větší kousky,pořád se mu musí vše mixovat a když ne tak se z toho pozvrací,kousat umí jen to polikání mu dělá velké problémy,ani rohlík nemůže jíst,jinak mě vyblinká vše co snědl předtím,ještě někdy i pořád ublinkává. Jinak vývojově je ůplně normální. Děkuji za váš názor!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro! Je velmi důležité, abyste měli záznam o synově vývoji, hlavně co se týče rychlosti růstu. Je důležité, abyste nasbírali co nejvíce trojic váha:výška(délka):datum a vynesli je do percentilového grafu (viz např. http://www.rustovyhormon.cz/percentilove-rustove-grafy ). Pokud syn klesá ze svého pásma, je problém. Pokud roste v něm, problém být může, ale asi to nebude nic příliš dramatického. Podle popisu by si syn zasloužil vyšetření polykacího aktu, v úvahu připadá porucha funkce nebo stavby jícnu, žaludku a dvanáctníkového svěrače.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x