Nechtěné těhotenství

DOBRÝ DEN, 30.5. JSEM DOSTALA MENSTRUACI. 4.6 JSEM MĚLA NECHRÁNĚNÝ POHLAVNÍ STYK, BYL TO 6 DEN MENSTRUACE. KAMARÁD TVRDÍ,ŽE SE NEMUSÍM BÁT,ŽE K NIČEMU NEDOŠLO. ALE OD TÉ DOBY SE CÍTÍM DIVNĚ. MŮJ 3LETÝ SYN DOSTAL NEŠTOVICE. MÁM BOLESTI V KŘÍŽOVÉ OBLASTI,JSEM OTEKLÁ,BUŠÍ MI SRDCE ,VNITŘNÍ TŘES A BOLESTI V NOHOU. DĚLALA JSEM SI DNES TĚH.TEST 2 KRÁT,VYŠEL NEGATIVNÍ. MŮŽE SE JEDNAT O TĚHOTENSTVÍ? VE 21 LETECH JSEM PRODĚLALA OBOUSTRANOU MASIVNÍ EMBOLIZACO DO PLIC.MĚLA JSEM PROBLÉMY S QVICKEM,KDY JSEM BRALA 10mg VARFARIN KAŽDÝ DEN. PROSÍM O RADU KDY SI MÁM UDĚLAT TĚH.TEST? A CO DĚLAT KDYŽ BUDE POZITIVNÍ,KDYŽ JE TĚHOTENSTVÍ NECHTĚNÉ?ŽIJU S MALÝM U RODIČŮ A NEMŮŽU MÍT ZATÍM DRUHÉ DÍTĚ. S POZDRAVEM DĚKUJI IVETA

Odpověď odborníka:

6 den cyklu při styku není otěhotnění příliš pravděpodobné,test si udělejte nedostanete ti menses týden po termínu,do té doby na to nemyslete,vše je řízeno centrálním nervovým systémem a takhle jej zbytečně stresujete.S ostatními problémy navštivte praktického lékaře příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: