Nepravidelné užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o radu. Užívám antikoncepci Katya a zajímalo by mě, jestli je její účinnost zaručena i v případě, kdy užívám pilulky nepravidelně nicméně vždy do 12 hodin od doby, kdy měla být pilulka řádně užita. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není li prodleva delší než 12 hodin účinnost je zachována ale rozhodně je lépe dodržovat stálé intervaly mezi braním antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: