Nepravidelné užívání antikoncepce

Dobry den, Antikoncepci uzivam uz deset let - bez pauzy. Posledni mesic dorazila menstruace 21/4. Bohuzel jsem u sebe nemela nove platicko tabletek, tudiz jsem je zacala uzivat o dva dny pozdeji. 2/5 doslo k pohlavnimu styku. Behem tohoto mesice jsem jeste ke vsemu zapomnela dve tabletky uzit. Pravidelne mam predmenstruacni bolesti, ted nemam zadne. Nedalo mi to a udelala jsem si tehotensky test, ktery vysel negativni. Ale priznaky menstruace a i ona samotna nikde. Muze tu jit o tehotenstvi? Dekuji, s pozdravem Petra

Odpověď odborníka:

dobrý den, asi ano, ale zopakujte test za cca týden. Pokud bude negativní, asi nebude problém:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x