Neslyším na jedno ucho od doby co používám antibiotika

Už 3 den používám antibiotika Tevaklav 1g a odrázu jsem přestal slyšet na jedno ucho.Je to normální,mám zajít ušnímu ,do kdy to bude asi trvat?Aneb umíte mi poradit co s tím??

Odpověď odborníka:

Vážený pane Pavle, přípravek Tevaklav není registrován v České republice. Doporučuji Vám kontaktovat Vašeho předepisujícího lékaře. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: