Neštovice v těhotenství

  • Dotaz od: Monika Chládková
  • Publikováno: 24.5.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, jsem ve 20. týdnu těhotenství a mé děti onemocněli neštovicemi. Zajímá mě, jestli může být mé nenarozené dítě ohroženo tímto virem, když jsem je v dětství sama prodělala. Děkuji Chládková.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud neonemocníte, neměla by tato nákaza pro plod přestavovat žádné riziko. Přesto v případě jakýchkoliv obtíží vyhledejte lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: