Nevěra

Petr 36- otázka jak zvýšit chuť k sexu ze dne 18.5.2016 Dobrý den, bohužel knevěře už došlo !! A jedním z příčin, byl podle manželky málo častý sex a nuda a stereotyp. Slíbil jsem jí že se budu snažit o to, aby to bylo lepší. Narození dětí nijak náš sexuální stav nepoznamenalo, jen to není pro mě ta nejduležitější věc ve vztahu. Tou je spokojenost rodiny. Manželka to má zdá se jinak, i když o tom moc nemluvila, nestěžovala si. Ale zřejmě potřebuje jiného chlapa, víc dominantního. Né jako jsem já, poctivec, nenáročný, starostlivý. Psychologa jsem již navštívil a myslím, že to nebylo naposled. To co se stalo . . . . mě strašně zasáhlo. Nicméně děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petře, na Váš předešlý dotaz odpovídal kolega. Nicméně i já jsem si Váš předešlý dotaz přečetl a moc mě mrzí, jak to dopadlo. Přijde mi, že nevyhovující sexualita není něco, z čeho můžeme prostě obvinit toho druhého nebo tím omlouvat nevěru. Sexualita nicméně citlivě odráží problémy ve vztahu. Současně ale vztah je něco, co se téměř vždy nějak řešit dá. Nepíšete, jak Váš vztah resp. manželství vidíte dál, ani jak to vnímá manželka. Je fajn, že jste se po tak vážné zkušenosti stavil za psychologem, i že v tom plánujete pokračovat. Nicméně pokud byste vztahu oba ještě chtěli dát šanci, doporučil bych Vám hlavně párovou terapii. Ať již tak nebo tak, přeji Vám hodně zdaru.

Vladimír Marček, Ph.D.
Vladimír Marček, Ph.D.

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologické služby, Brno

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x