Nezistena choroba po 6 tyzdnoch

Uz 6 tyzdnov mam problemy s motanim a bolestou ako keby picahnie alebo tahanie oci pri zaostrovani na mobil alebo monitor. Nikedy strasne tazke nohy alebo velka unava. Zacalo to ze sa mi v praci zacalo tocit hlava a zacal som pocitovat velmi slabe nohy ako keby som padal dozadu. Musel som si sadnut ale zhorsovalo sa to az som mal trasenie tela a tuky a prsty vystrete v krci. Neskor prisla zachranka , preslo to, nemocnici vysetrenia krvi ze ok. Zostal som den na monitor. Vyzeralo to dobre az ked som chodil a zacal telefonivat tak sa mi robili slabo a zacala sa tocit hlava , slabe nohy. Neskor ma pustili domov. Dalsi den som doma len pochodil , spravil ranajky a hned som dostaval migrenu a slabost. Treyi den som mal strasne tocenie hlavy ked som lezal a slabost ze odpadacam,tak som siel nejako do obvodneho,moj lekar mi zobral krv a neskor ma poslal do nemocnice ze mam velmi male fosfaty. V nemocnici mi dali infuziu fosfatov cez noc a dostal som nadobu na 24h mocenie. Medzi stale slabost pri mensej namahe a migreni. Dalsi tyzden sa pridala bolest oci pri zaostrovani a koncentrovani. Divne pocity v hlave a na koreni nosa.mravcenie , paleni, pri pohyboch sa to menilo cez celu hlavu ale hlavne v oblastiach dutin. Dalsi tyzden ct scan hlavy - vsetko v norme.dutiny neukazalo ze su chore. Dalsi tyzden mi dal obvodny Atb na tyzden ze mozno to budu dutiny, pretoZe sa mi robilo lepsie ked som mal hlavu v teple a vlhku, alebo som ihaloval, stale som tazko vysmrkoval hlieny z nosa , ked sa to podarilo po precviceni yogy hlavy tak vysli velke gulky velmi zlepene, silno zlte. Bol som na kontrolu v nemocnici, vsetko v norme krv , testy na hiv atd virusy negativne.Dali mi nasonex steroid sprej na 2 tyzdne ak su to nozno dutiny. Dalsi tyzden MRI - magneticka hlavy, vysledky vsetko v - norme- dutiny neukazalo chore. Teraz ak sa podari tak vysmrkam tmave gulky cca 1cm ,uz nie zlte. Vascinou biely sekret. Inak mam nevolnost po jedle niekedy na vracanie, ale nevraciam, ak som hladny tak tiez pocitujem ako keby trasenie tela ale zlepsuje sa to.na zaciatku caste mozenie kazdych 15 minut, teraz je to lepsie cca tak kazdych 40 minut . Trasu sa mi ruky co som nikdy nemal, aj telo, predtym aj zimnica ako pri chripke ,ak sedim pri monitore alebo citam telefon pocitujem tlak a bolest pichanie vzadu v ociach ,napatie.predtym bola bolest oci silna teraz sa to zlepsilo.nestabilita tela momentalne hlavne rano, nosim kontaktne sosovky ale teraz som si dal aj okuliare takze to striedam, -4.5 do dialky. Niekedy mam hnacky , ten pocit na koreni nosa a v nosnych dierkach ako keby mi tam nieco chodilo. Busenie srdca hlavne na bruchu, teploty som mal jemne zvysene teraz vacsinou v norme. Pri vacsej namahe cudny tlak v pravom uchu , musim prehltnut inak ako keby hovorim cez ucho. Prave oko a viecko ako keby viac unavene, vacsinou tam je bolest hlavy ak je. Stale ako keby som nal hlieny.Niekedy ako keby trpnutie presnych zubov, predtym to bolo castejsie. Ale nos mam vacsinou cisty. Niekedy bolest ako keby criev - vela plynov. Aj bolesti svalov a podlamovanie noh niekedy.ak sa mi spravi cudne v hlave. Tlak 110-70 - 120/80 Dakujem !

Odpověď odborníka:

Váš popis onemocnění je velmi podrobný, jste podrobně vyšetřen a dle lékařů jste v pořádku. Z vašeho dotazu nevyplývá na co konkrétně se ptáte? Máte širokou škálu potíží, lékaři pro vás udělali maximum, ale nic z toho nevyplynulo. Po internetu nelze diagnozu stanovit, pouze poskytnout radu. Domnívám se, že potíže by mohly být i psychosomatického charakteru, s tím, že současně došlo k infekci horních cest dýchacích, proto ta rýma a hleny. Akutních potíží - rýmy, hlenů se zbavíte, ale psychosomatiku budete muset řešit pravděpodobně i za spolupráce psychiatra či psychologa. Doporučuji klidový režim, vyčkat, pokud se budou potíže zhoršovat, nebo přijdou další příznaky navštívit opět lékaře. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x