Nitrooční tlak

Dobrý den užívám mastičku Locoid Lipocream 0,1% a dočetla jsem se že se nesmí dostat do očí jinak hrozí rizoko zvýšení nitroočního tlaku- zelený zákal. Dneska ovšem sem si tu mastičku na rukua a pak asi po hodině sem si omylem do toho oka šáhl. myslíte že mám jít na vyšetření a změření tlaku ? děkuju moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě ne, jednorázová aplikace oku neškodí, nebojte se a příště budte při aplikaci prostě obezřetnější. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: