Nuvaring

Dobrý den, psala jsem Vám, že když si chci zavést prst do pochvy a zkontrolovat polohu Nuvaringu, tak hned u poševního vchodu Nuvaring nahmatán a cejtím to, že vyčnívá a když si vezmu zrcátko a roztáhnu pysky, tak vidím, že Nuvaring trochu vyčnívá. Moje otázka zněla, jestli když takhle Nuvaring vyčnívá, jestli je snížena účinnost? Tablety brát nemohu, protože mám časté průjmy. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, již opakovaně jste se zde dozvěděla, že účinnost kroužku snížena není, byť by jeho drobný kousek vyčníval z pochvy ven.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: