Nuvaring

Dobrý den pane doktore, dnes jsem měla od 10:00 cvičení aerobiku. Dnes v půl třetí jsem byla zkontrolovat Nuvaring a byl hned u vchodu pochvy. Když jsem ležela a dívala se zrcátkem, tak jsem Nuvaring zahlídla, byl opravdu úplně dole u vchodu. Ve stoje by mohl i kousek Nuvaringu vyčnívat z pochvy. Ovlivňuje výše popsaná situace účinnost Nuvaringu? Nuvaring nebyl vyndaný celý, jen jak jsem cvičila, tak jsem ho " sestřásla" až ke vchodu a když jsem chodila, tak podle mě mohl trochu vyčnívat i z pochvy, ale to je jen moje myšlenka, tohle jsem nezjišťovala. Můj gynekolog mi řekl, že by mi kroužek nevypadl, když nejsem po porodu a je mi teprve 22 let..Mě tedy sice nevypadl, ale tak hodně se mi sesenul dolů, že ve stoje mohla možná i vyčnívat malinká část kroužku, Hroozně se obávám účinnosti Nuvaringu. Fenguje Nuvaring, tak jak má? Mockrát Vám děkuji za odpověď, Jana

Odpověď odborníka:

Nuvaring je spolehlivý,vyplatí se po nějakém namáhavém cvičení zkontrolovat jeho polohu,že by vypadl to si nemyslím. Přjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: