Obavy

Dobrý den, mé zdravotní problémy začaly před rokem, kdy jsem měl strach z pohlavních nemocí, po 2 měsících po rizikovém styku jsem po kožních problémech a aftech navštívíl venerologickou kliniku, kde jsem podstoupil testy na pohlavní nemoce( krev i výtěry), vše vyšlo negativní ale problémy neodezněly a můj stav se dostal do chronického stresu, po častých intervalech návštěv u prakti. lékaře mě byla zjištěna zvýšená sedimentace ( cca 25) a bílkovina v moči, třikrát jsem absolvoval léčbu ATB doxybene, ale problémy jako by přetrvávaly kožní ekzémy na které jsem dříve netrpěl a šupinky na hrudi, kožní mě řekla že to neni nic závažnýho že to má hodně lidí se suchou pokožkou, problémy nastaly letos v dubnu kdy jsem si nahmatal uzlinky na krku a v tříslech, všechny do 1 cm podle sona a reaktivní až zánětlivé, opět jsem začal panikařit ohledně závažných nemocí a proto jsem byl odeslán na interní vyšetření do nemocnice na Petříně, zde me vzaly krev snad opravdu na vše EBV,ALFO,Chlamydie, atd..dokonce ze strachu i znova na pohlavní nemoce, vše vyšlo negativní, ale zjistili mě bakterii E.Coli v moči a s diagnozou infekce močových cest, jsem bral 10 dní ATB Ciprinol, podle doktorky v nemocnici jsem měl neléčenou infekci půl roku a z toho pramenily zdravotní problémy , uzliny se trochu zmenšily ale nezmizely doted, ale prý to je normální a mam jen sledovat aby se nezvetsovaly, měsíc od toho jsem se vzbudil a bolela mě hlava včetně malátnosti v zadu mezi přechodem krku a hlavy, byl jsem nepoužitelný a proto jsem zašel k lékaři kde jsem dostal mydocalm na uvolnění svalů, ze to bude od páteřních svalů že to má spojitost s uzlinama, bolest hlavy přešla po 4 dnech ale začal tlak za pravým okem a rozostřené vidění, na neurologii mě bylo řečeno, že to nic vážného nebude, že je hodně vyhnáno stresem a prací u počítače( spatna stavba těla) a mám relaxovat, ale já už jsem psychicky na dně, na to že mě je 24 let mám až mnoho problémů, ekzém se mě vrací, teď to oko a stále mám pocit jak! o bych byl v jiném těle, škubání ve svalech, pocení, mám 2 měsíce starou biopsii nosní mandle a mám být tedy v klidu a nestresovat se, všude jsem už za hypochondra, ale je opravdu možné že by dlouhotrvající stres mohl způsobit takovéto problémy ? podotýkám že v minulosti jsem byl za 5 let maximálně na očkování jinak zdráv...Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

K vyšetření bych doporučila ještě revmatologické, resp. vyšetření autoimunity . Pokud budou všechny nálezy vpořádku, obraťte se na psychiatra, podobným způsobem mohou probíhat různé psychosomatické nemoci.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Tenisový loket...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Články: Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Miminko je konečně na světě...
I o jizvu je třeba se starat
Články: I o jizvu je třeba se starat
Slovo jizva slyší každý...
Máte holčičku místo kluka? Nepodléhejte zklamání!
Články: Máte holčičku místo kluka? Nepodléhejte zklamání!
Ovlivnit pohlaví narozeného...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x