Obavy z těhotenství

Dobrý den, přítelkyně bere již měsíc HA Adele(21+7). Dobrala první platíčko a teď má pauzu. A poslední den pauzy jsme spolu spali a ja se do ní udělal. A ted se bojím ať neotěhotní. Antikoncepci brala pravidelně každý den. Jenom 2x se stalo že se zpozdila o hodinu. Je zde nějaké větší riziko otěhotnění nebo stejné jak antikoncepce píše. Děkuji

Odpověď odborníka:

RISIKO GRAVIDITY JE V TOM PŘÍPADĚ MINIMÁLNÍ. PŘÍJEMNÝ DEN

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nalaďte se na svůj biorytmus
Články: Nalaďte se na svůj biorytmus
Noční směny v továrnách...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: