Obavy z těhotenství - bolesti v podbřišku

Dobrý den, Před 14 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk. Vzala jsem si prášek po, proti otěhotnění a nevyzracela jsem ho, ovšem měla jsem lehké ranní nevolnosti a menstruace se opozdila o 2 dny, a byla dost silná, na internetu jsem dohledala že v případě těhotenství je menstruace jen slabá.. Myslela jsem si že je to pryč, ale dnes mě začalo bolet napravo v podbřišku, ovšem cítím se dobře. Je stále možné že jsem těhotná ?

Odpověď odborníka:

Pokud přišla menses je gravidita nepravděpodobná, chcete li mít klid udělejte si pro jistotu ještě gravitest,ale předpokládám, že bude negativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: