Obstřik kyčelního kloubu

Dobrý den, chci se zeptat, jaký je Váš názor na obstřik kyčelního kloubu a jaká je pravděpodobnost, že obstřik zabere, děkuji

Odpověď odborníka:

Nástřik kýčelního kloubu je velmi účinný a má dobrý efekt. Samozřejmě jako každý nástřik kloubu má časově omezenou účinnost

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: