Očkování+alergie na pyl

Dobrý den,ráda bych se zeptala máme jít na očkování proti žloutence typu A,ale syn má alergii na pyl zatím nepotvrzenou alergologem pouze pediatrem na vyšetření jdeme až v červu a chtěla bych se zeptat jestli může alergie (má ucpané dutiny již 3 týden +atopický ekzém) zhoršit nebo vyvolat nějaké nežádoucí účinky a jestli je vhodné ho nechat očkovat děkuji Olivová

Odpověď odborníka:

Jakékoliv očkování může projevy atopického ekzému zhoršit, ale standardně není při lehkém průběhu ekzému očkování kontraindikováno.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: