Očkování-děložní čípek x gorlin syndrom

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má smysl toto očkování v případě že mi byl zjištěn Gorlin syndrom (mj.-zvýšené riziko gynekolog.malignit) ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! V případě Gorlinova syndromu může být pro Vás očkování stále přínosné, spíše je otázka ohledně věku a Vaší případné současné infekce HPV viry. ObraTťe se s tímto dotazem na sévho gynekologa, prosím.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: