Oddálení menstruace

Dobrý den, používám antikoncepci Softine už 3 roky a jsem s ní spokojená. Chtěla jsem se zeptat, zda by šla menstruace pomocí antikoncepce oddálit ? Pokud ano, tak je lepší navázat po dobrání hned další platíčko a nebo počkat na menstruaci a s dalším platíčkem začít o něco déle ? A jestli to lze, není to pro tělo moc velká změna, nebo nehrozí nějaké poškození ? Nikdy jsem si menstruaci neoddalovala žadným způsobem (ani antikoncepcí, ani prášky na oddálení), bylo by to teď vyjímečně. Oddálení bych potřebovala alespoň o 3 dny. Děkuji předem za odpověď a případnou radu, jak menstruaci účinně oddálit. Lucie

Odpověď odborníka:

Kontinuální užívání je možné pokračujte bez přestávky další platem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: