Oddálení menstruace

Dobrý den. Beru trifazovou antikoncepci triquilar a chtela bych se zeptat.. Za mesic jedu na dovoenou do egypta a potrebovala bych si menstruaci oddalit vychazi mi to presne ze bych to tam mrla dostat.. Na pribalovem letaku pisou ze pokud si chci oddalit mam si začít po skonceni uzivani platicka zacit brat ihned nove od 1 tabletky zase.. ale na internetu se pise ze by se melo zacit brat po skonceni platicka posledni řada tech hnedych pilulek.. tak proto pisu sem jsem z toho uz jelen nerada bych abych dovolenou stravila spinenim nebo krvacenim.. antikoncepci triquilar beru 6let a nikdy jsem si oddalit nepotřebovala..dekuju moc za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, berte poslední fázi na oddálení cyklu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Homeopatika pro těhulky: těhotenství a příprava na porod
Život po odstranění prsu
Články: Život po odstranění prsu
Odoperování části nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Články: Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Budete-li užívat léky na...
Krev ve stolici? Příčin může být celá řada
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: