Oddálení menstruace

Dobrý den 29.6. jedeme na 14 denní dovolenou a právě v té době bych měla dostat MS.Mám zavedené nitroděložní tělísko.Mám norethisteron a teď bych chtěla vědět jestli si můžu oddálit MS už teď-mám 4 dny před MS,a jestli příští měsíc tedy na dovolené budu mít tím pádem MS později.Doufám,že je to srozumitelné.Nechtěla bych se na dovolené otravovat s norethisteronem-prý z něho bolí břicho a hlava.Děkuji za odpověď Katka

Odpověď odborníka:

Ano je to možný způsob. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: