Oddálení menstruace

Dobrý den ,potřebuju radu zda oddálit menstruaci.Za 14 dní mám jít na operaci varixů a zrovna mám v tomto čase dostat menstruaci.Hormonální antikoncepci neberu Je vhodné u této operace oddálení menstruace léky?Dekuji Iveta H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neumím si představit, jak bez hormonální antikoncepce oddálit menstruaci. Zároveň se HAK před operací musí vysadit (zvyšuje riziko vzniku žilní trombózy), takže ani z jednoho hlediska její užívání nepřipadá nyní v úvahu. Jelikož při menstruaci je poněkud větší krvácivost, je lepší operovat v období bez menstruace. Doporučuji domluvit se s chirurgy, jak postupovat, když se menstruace kryje s termínem operace. Možná Vám sdělí, že to pro ně není problém, v opačném případě možná posunou termín operace nebo zvolí jiný postup.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: