Oddálení menstruace

Dobrý den. Dovolte mi, prosím, dotaz: 28.5. odlétáme na dovolenou, ale já mám 26.5. dostat MS. Bohužel po nutně prodělaném UPT v 8. týdnu ze zdravotních důvodů 6.1.2016 mám sice menstruaci pravidelnou (cyklus 34 dní), ale hodně silnou trvající 6 dní (dříve jsem měla max 3 dny hodně slabého krvácení). Nemohu brát žádné hormony (po antikoncepci (i EVRA) mně otékala střeva), tudíž hormony u mě nepřipadají v úvahu. Je prosím nějaká možnost oddálení menstruace? Mám zkusit citron a ascorutin? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zkusit to můžete, ale myslím že efekt se nedostaví menses je hormonálně řízena a tak je možno ji ovlivnit jen hormonálně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: