Odebrání vaječníků

Dobrý den mám na vás dotaz,moje přítelkyně byla na operaci přes 6 týdny kdy jí sebrali dělohu+vaječníky byla na dvou kontrolách,ale už na žádnou jít nemá,lékař se sní o tom vůbec nebavil,prosím vás neměla by něco užívat aby jí bavil sex,jsme s toho oba dva moc špatní,už sní není řeč je s toho hodně psychicky špatně,Děkuji za odpověď Karel Strnadel.Karel.Strnadel@seznam.cz

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hormonální substituce zcela jistě může mít pozitivní vliv na sexualitu partnerky a deprese, proto by bylo vhodné nasazení léčby prokonzultovat s lékařem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
radu | Od: Jeřábková | 13.1.2016 17:49
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, prodělala jsem rakovinu děl. čípku a byla jsem ozařovaná, jelikoš mám spálenou dělohu a ted mám problém se sexem, co mám dělat, mužete mi nějak pomoci, děkuji i zavaši odpověd
reagovat
re:radu | Od: uLékaře.cz | 14.1.2016 11:33
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: