Odebrání vzorku sliznice žaludku

Dobry den, je pravda ze po odebrani vzorku ze zaludku se muze vytvorit rakovina?Proc chteji lekari souhlas pro odebrani vzorku?Viditelny nalez nebyl,ale vzorek mi odebrali. Dekuji za vas cas.m.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rakovinové bujení po odebrání kousku tkáně je velmi málo pravděpodobné, asi stejně, jako kdyby vzniklo po jakékoli jiné oděrce nebo říznutí. Vyloučit se nedá, ale neobávala bych se toho. Souhlas s odebráním vzorku se žádá zejména kvůli případným komplikacím, jako je krvácení z ranky, zánět ap., a s tím případně spojeným komplikacím.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: