Odstranění vaječníků

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaké problémy můžou nastat po odstranění vaječníků.Je mi 39 let,mám dvě děti (19 a 11 let)v roce 2011 jsem podstoupila laparosk. vyš.a bylo mi odstraněno slepé střevo, zjištěna endometrioza.Po 6 měsících odstraněna děloha s vejcovody.Vaječníky vzhledem k věku mi byly ponechány,stále problém s bolestí v podbříšku.Paní doktorka dnes začala uvažovat o odstranění i vaječníků.Jak je to pak s hormonální léčbou,již jsem měla hlubokou žilní trombózu nejprve jsem si píchala injekce a pak půl roku brala varfarin.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě bych operaci velmi pečlivě zvažoval, protože po hluboké žilní trombóze je hormonální léčba kontraindikovaná a mohly by se dostavit výpadové příznaky. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Fibroskopie
Články: Fibroskopie
Je vyšetřovací metoda...
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x