Odstranění uzliny z třísla

Dobrý deň, pred rokom mi vyberali z ľavej slabiny uzlinu. Vštetko prebehlo bez problémov. Teraz však som si nahmatala na tom istom mieste inú zväčšenú uzlinu, bezbolestnú. Inak zdravotné problémy nemám. Okrem nachladnutia. Moja chaba je, že netuším, ako dlho ju tam mám, možno že sa to spravilo aj tesne niekedy po vybratí, ale kým sa tohojilo ,t ak som to neohmatávala, a potom som nemala potrebu . Je potrebné ísť s tým k doktorovi ? A je to bežné, alebo normálne , že presne na tom istom mieste sa mi spravila zase tá uzlina ? A ešte posledná otázka, či by mi pomohlo , alebo práve naopak chodiť na lymfatické masáže ? Za odpoveď ďakujem .

Odpověď odborníka:

Rozhodně lékaře navštivte, nebolestivé zvětšení lymfatických uzlin se vždy musí vyšetřit. V třísle je uzlin mnoho, takže i po odstranění jedné se mohou dále zvětšovat ostatní. Dokud nebude tento problém vyřešen, rozhodně lymfodrenáže nenavštěvujte!!!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x