Odstranění znaménka

Dobrý den, byl jsem dnes na vyšetření znaménka, které se mi nějak nelíbilo a paní dermatoložka mi po krátkém vyšetření lupou řekla, že se nejedná o rakovinu ale že ho nechá raději odstranit. Na chirurgii jsem objednám za více jak 14 dní. Nějak se ale nemůžu zbavit strachu, nejraději bych si ho nechal odstranit hned.. nebo můžu být zatím v klidu?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, klidně se na to podívám než to bude odstraněno, zítra zkuste zavolat a objednat se, řekněte event sestřičce, že jsme domluveni, a´t Vás dá navíc, nebo vydržte do odstranění, 2 týdny není doby, kdy by se projev změnil, zprodlení nehrozí, jde jen o to, abych Vás event uklidnila. S přáním klidného dne Š.

MUDr. Hana Šulcová, MBA
MUDr. Hana Šulcová, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: DermaEsthetic

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: