Odstraneni znamenka

Dobry den,po dnesni navsteve kozni lékařky která mi doporučila odstraneni dvou znamének.ve zprave pise st lov,na intergumentu necetne nevy,dermatoskop.klidne.na práce strane trupu,pod axilou projevlehce pigment imponuje spise jako prisedly firoepitelialni papilom,ma bhyzdich vlevo nevus 3mm,vyrazne neprav pigemnace-DG225,D219 dop.vyse popsane dva projevy k excisi,histolog,vysetreni. Muzu se zeptat zda je nutne ty znamenka odstranit?nesvedi me a nevim o nich pokud o ne nezavadim coz moc často není.mam siiileny strach z injekci a tak si nedovedu představit jak bych to zvladla :-) dekuji za vas názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z nějakého důvodu jste kožního lékaře navštívila. Odstranění znamének je preventivní, důvodem je jejich podrobné vyšetření. Myslím, že "šílený" strach injekcí by jste měla překonat.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: