Opakované zamlklé těhotenství

Dobrý den jsem po třech potratech. Po druhém my zjistili mthfr homozygot c667t a v těhotenství jsem si píchala miniheparin, ale znovu jsem potratila. Nyní jsem byla na imunologii kde mi byli zjištěny antifosfolipidové protilátky proti PH-inositolu v IgG, lékařka mi napsala jen že mám denně užívat půl godasalu 100 do doby než znovu otěhotním, do zprávy mi napsala, že miniheparin není nutný, zajímal by mne váš názor zda je tedy nutný, nebo ne? mám strašný strach

Odpověď odborníka:

Dobrý den, miniheparin skutečně nutný není.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: